Om SøkRefinansiering.com

Dette var tidligere en blogg om norsk idrett. Jeg har hele livet vært en engasjert tilhenger av de fleste typer vinter- og sommeridrett. For noen år siden fikk jeg imidlertid økonomiske utfordringer som endret meg som person. Derfor vil jeg bruke denne bloggen til å dele mine erfaringer med andre som er i samme situasjon.

Mine problemer startet med at jeg mistet jobben, og måtte leve på kredittkort en periode. Når jeg fikk en ny jobb så måtte jeg gjøre store innstramminger for å betale tilbake gjelden. Resultatet var at jeg ble en ekspert på privatøkonomiske spørsmål. Nå går det bedre med min økonomi, og jeg har ingen problemer lenger. Likevel sitter jeg igjen med et brennende ønske om å hjelpe andre i samme situasjon.

Har du behov for å stramme inn? Da vil du finne mye interessant informasjon på denne bloggen. Jeg skriver både om hvordan man kan spare penger i hverdagen, og muligheten for lavere rente med refinansiering. Dette er de tiltakene som førte meg tilbake til en normal privatøkonomi.